Amerika’da hemşire lisansı ile yapılabilen işler

Hemsire lisansı ile ancak belge almadan çalışabileceğiniz 17 meslek: Sağlık eğitimcisi Ortalama maaş: Yılda 28.666 dolar Temel görevler: Sağlık eğitimcileri bireylere, gruplara veya kuruluşlara genel sağlıklarını iyileştirmek için uygulamalar ve..

Amerika’da hemşire lisansı ile yapılabilen işler

Hemsire lisansı ile ancak belge almadan çalışabileceğiniz 17 meslek:

  1. Sağlık eğitimcisi Ortalama maaş: Yılda 28.666 dolar Temel görevler: Sağlık eğitimcileri bireylere, gruplara veya kuruluşlara genel sağlıklarını iyileştirmek için uygulamalar ve stratejiler öğretir. Genellikle okullar, şirketler veya devlet kurumları için sağlık eğitim programları oluşturur ve uygularlar.
  2. Tıbbi transkripsiyoncu Ortalama maaş: Yılda 33.478 dolar Temel görevler: Tıbbi transkripsiyoncu, sağlık bakımı ses dosyalarını metin belgelerine dönüştürür. Genellikle doktor notları, tıbbi kayıtlar, taburculuk özetleri, ameliyat raporları veya yönlendirme mektupları gibi bir dizi sağlık bakımı ses dosyasını transkribe ederler.
  3. Ev sağlığı görevlisi Ortalama maaş: Yılda 30.946 dolar Temel görevler: Ev sağlığı görevlileri, giyinme, yeme ve banyo gibi günlük görevlerde insanlara yardımcı olur. Genellikle bu görevliler, bu görevleri bağımsız bir şekilde gerçekleştirmelerini zorlaştıran engellere veya kronik durumlara sahip hastalara yardımcı olur.
  4. Hemşire yardımcısı Ortalama maaş: Yılda 36.904 dolar Temel görevler: Hemşire yardımcıları lisanslı hemşirelere ve hastalarına destek sağlar. Bu, hastalara yemek getirmek, banyo yapmalarına yardımcı olmak, hastaları yataklarında yeniden konumlandırmak veya hastaların vital işaretlerini kontrol etmek gibi görevleri içerebilir.
  5. Tıbbi asistan Ortalama maaş: Yılda 38.229 dolar Temel görevler: Tıbbi asistan, bir sağlık bakım ortamında hem idari hem de klinik görevleri yerine getirir. Daha büyük tesislerde tıbbi asistanlar genellikle ya idari ya da klinik sorumluluklara odaklanırken, daha küçük veya orta büyüklükteki yerlerde çalışan tıbbi asistanlar genellikle çeşitli görevleri yerine getirir.
  6. Sağlık koçu Ortalama maaş: Yılda 38.703 dolar Temel görevler: Sağlık koçları, müşterilerinin sağlık ihtiyaçlarına veya hedeflerine ulaşmalarına yardımcı olmak için bireyselleştirilmiş tedavi planları tasarlar. Sağlık koçlarının müşterileri kilo verme, fitness rejimlerini iyileştirme veya daha sağlıklı beslenme gibi çeşitli sağlık endişeleri veya hedefleri olabilir.
  7. Araştırma asistanı Ortalama maaş: Yılda 40.621 dolar Temel görevler: Araştırma asistanları, kıdemli araştırmacılara ve araştırma ekibinin diğer üyelerine destek sağlar. Bu, çalışmaları veya deneyleri tasarlamak, veri analizi yapmak ve sonuçları yorumlamak gibi görevleri içerebilir.
  8. Tıbbi kayıt uzmanı Ortalama maaş: Yılda 45.240 dolar Temel görevler: Tıbbi kayıt uzmanı, hastaları ve tıbbi tesisleri ilgilendiren verileri oluşturur, günceller ve düzenler. Bu uzmanlar genellikle tıbbi kodlama konusunda yeteneklidir ve hastaların klinik ve mali amaçlarla tıbbi bilgilerinin doğruluğunu doğrulamak veya doğrulamak amacıyla çalışırlar.
  9. Fleybotomist Ortalama maaş: Yılda 47.571 dolar Temel görevler: Flebotomistler, bir hastanın kanını çekmeye uzmanlaşmıştır. Bu, tanısal testler, transfüzyonlar, bağışlar veya araştırma amaçları için kan çekme işlemlerini içerebilir.
  10. Diyetisyen Ortalama maaş: Yılda 50.780 dolar Temel görevler: Diyetisyenler, hastalara beslenme, gıda veya diyet planları aracılığıyla tıbbi sorunları veya durumları yönetmelerine yardımcı olur.
  11. Hibe yazarı Ortalama maaş: Yılda 53.379 dolar Temel görevler: Hibe yazarları, fon toplamak için araştırma yapar, önerileri yazan, düzenleyen ve sunan kişilerdir.
  12. Klinik laboratuvar teknologu Ortalama maaş: Yılda 54.180 dolar Temel görevler: Klinik laboratuvar teknologları, hastalardan alınan örnekler üzerinde testler gerçekleştirir ve sonuçları değerlendirir.
  13. Uyumluluk görevlisi Ortalama maaş: Yılda 61.228 dolar Temel görevler: Uyumluluk görevlisi, organizasyonların yerel veya federal düzenlemelere uymalarına yardımcı olur.
  14. Medicare acentesi Ortalama maaş: Yılda 66.125 dolar Temel görevler: Medicare acenteleri, Medicare kapsamında hangi hizmetlerin müşterilerine en çok faydalı olabileceğini belirlemede yardımcı olur.
  15. İlaç satış temsilcisi Ortalama maaş: Yılda 67.623 dolar Temel görevler: İlaç satış temsilcileri, farmasötik endüstrideki diğer kişilere şirketlerinin ürünlerinin faydaları hakkında eğitim verir.
  16. Klinik araştırma uzmanı Ortalama maaş: Yılda 79.398 dolar Temel görevler: Klinik araştırma uzmanları, yeni veya revize edilmiş tıbbi ilaçları veya diğer tedavileri değerlendirmeye yardımcı olur.
  17. Huzurevi yöneticisi Ortalama maaş: Yılda 102.950 dolar Temel görevler: Huzurevi yöneticisi, uzun vadeli bakım tesisindeki tüm personeli, hastaları, kayıtları ve operasyonları denetler.

Amerika’da hemşire is ilanlarina linkten ulasabilirsiniz.

https://www.indeed.com/jobs?q=nurse&l=&vjk=8d6fe86e022c7ed4

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL