Dünya Ekonomi Medikal

Florida International Medical Expo 2024

Uluslararası Medikal Fuarı, 19 Haziran 2024 tarihinde Florida’da gerçekleşecek. Her biri kendi ülkelerinde lider konumda olan birçok medikal firma, Miami’de buluşacak. İşlerini geliştirmek adına yeniliklere açık olmanız, bu fuarı takip..

Uluslararası Medikal Fuarı, 19 Haziran 2024 tarihinde Florida’da gerçekleşecek. Her biri kendi ülkelerinde lider konumda olan birçok medikal firma, Miami’de buluşacak. İşlerini geliştirmek adına yeniliklere açık olmanız, bu fuarı takip etmeniz için önemlidir. Bu nedenle, Amerikan Vizesi başvurusu için şimdiden başvurmanızı tavsiye ederim. Amerikan vizesi 10 yıllık verilip istediğiniz zaman giriş çıkış yapabilmenizi sağlar. Bu sebeple, son güne bırakmamanız önemlidir.

FIME | Florida Uluslararası Tıp Fuarı | Miami Fuarı 2024

FIME2023’ün büyük başarısının ardından sizi bir sonraki etkinliğimize davet edebilmeyi umuyoruz. 2024 için standınızı kaydedin. Katılım ilginizi kaydedin. FIME destekleniyor. 2023 fuarı hakkında rapor. İş ortaklarımıza teşekkür ediyoruz. FIME 2023’ün vurguları. Bize FIME 2024’te katılın. GPC Medical ile röportaj. Lenovo ile röportaj.

Informa PLC’nin Informa Markets bölümü, Informa PLC’ye aittir ve işletilmektedir. Tüm telif hakları onlara aittir. Informa PLC’nin kayıtlı ofisi, Londra SW1P’deki 5 Howick Place’te bulunmaktadır. İngiltere ve Galler’de kayıtlıdır. Kayıt Numarası 8860726.

FIME 2023, en yüksek ziyaretçi sayısına ulaştı. Bu başarıya katkıda bulunan tüm katılımcılara, sergileyenlere ve sponsorlara teşekkür etmek isteriz.

FIME 2023, benzersiz bir ağ oluşturma, bilgi edinme ve yeni küresel fırsatları keşfetme platformu sunan öncü bir tıp etkinliği olarak geleneğini sürdürecek.

FIME 2023, 116 farklı ülkeden 13.000’den fazla sağlık profesyonelini çeken canlı bir etkinlik oldu. Bu etkileyici fiziksel varlık, 325,1 milyon dolarlık iş anlaşmasına yol açtı.

2024 Canlı etkinliği için bir stand başvurusu yapabilirsiniz.

Dr. Vaishali G. Grover, GPC Medical’ın en yeni yenilikçi ürünü LigaLITE Arthroscopy hakkında konuşuyor.

Adrienne Muller, OEM ve Ryan Warren Healthcare Vertical Manager ile OEM Çözümlerinin sağlık endüstrisini nasıl geliştirebileceğini tartışacak. En son yeniliklerini keşfedin – iş istasyonunu içeren sağlık çözümleri.

Florida International Medical Expo (FIME), genellikle sağlık profesyonelleri, tıbbi ekipman sağlayıcıları, ilaç firmaları ve sağlık sektöründen birçok katılımcıyı bir araya getiren bir etkinlik olup, medikal ekipmanlar, tıbbi teknolojiler, ilaçlar ve sağlık hizmetleri gibi alanlarda sergiler içerir.

Fuarlar, katılımcılara sektördeki güncel trendleri ve yenilikleri takip etme, yeni iş bağlantıları kurma ve ürünleri tanıma fırsatı sunar. Etkinlik genellikle konferanslar, seminerler ve paneller içerir, bu da katılımcılara sektördeki en son gelişmeler hakkında bilgi edinme şansı tanır.

Florida International Medical Expo veya diğer benzer fuarlarla ilgili güncel bilgilere ve etkinlik detaylarına etkinliğin resmi web sitesi veya etkinlik düzenleyicileri tarafından sağlanan kaynaklar aracılığıyla ulaşabilirsiniz.

Stand Kiralamak icin

https://www.fimeshow.com/en/forms/book-a-stand.html

 

From June 19, 2024 until June 21, 2024
(Please double-check the dates and location on the official site below before attending.)

 

 

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL